KIERRÄTYKSEN KOKONAISPALVELU

Revanssi tarjoaa yrityksille luotettavaa, asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöityä kokonaispalvelua kaikissa jätehuollon ja kierrätyksen tarpeissa.  Niin paikallinen metallipaja kuin kansainvälisesti toimiva konsernikin saa kaikki jätehuollon ja kierrätyksen palvelut yhden luukun periaatteella. Paikallisena toimijana olemme helposti tavoitettavissa ja palvelumme on nopeaa ja tehokasta.

Toimintamme lähtökohtia ovat eettisyys ja läpinäkyvyys, minkä ansiosta olemme luotettava yhteistyökumppani. Kokeneiden taustavoimien myötä meillä on tarjota asiakkaillemme paras mahdollinen ympäristöalan osaaminen ja suorat hyödyntämiskanavat eri kierrätysmateriaaleille.

Asiakkaan toimialan, materiaalijakeiden, volyymien ja tarpeiden pohjalta koottuun palvelupakettiin sisältyy

  • neuvonta, konsultointi ja suunnittelu 
  • tarvittavat keräysastiat
  • materiaalien kuljetuspalvelu
  • kattava raportointi
  • sähköinen asiointi 

Kysy lisää: asiakaspalvelu@revanssi.fi tai soita 010 338 8670.


Sähköinen palvelu

Revanssilla on käytössään sähköinen asiointi- ja raportointijärjestelmä, joka palvelee sopimusasiakkaita 24/7. Järjestelmä on suunniteltu helpottamaan asiakkaan arkea:

Asiointipalvelu skaalautuu eri päätelaitteille, joten sen kautta pystyy yhdellä klikkauksella tilaamaan jätteen keräysvälineen tyhjennyksen missä ja milloin vain – vaikka mobiilisti. 

Raportointipalvelun avulla jätemäärien sekä niistä aiheutuvien kustannusten seuranta onnistuu vaivatta. Asiakkaalle järjestelmä on oiva työkalu esimerkiksi vuotuisen ympäristöraportin tekoon, kun kaikki jätetiedot löytyvät samasta paikasta ja siirtyvät näppärästi myös Exceliin. 

Sähköiseen palvelujärjestelmään voidaan tehdä asiakkaalle eri tasoisia tunnuksia henkilöstön toimenkuvista riippuen. Tunnukset voivat esim. oikeuttaa vain kuljetusten tai tyhjennysten tilaamiseen, tai kattavammilla tunnuksilla voi käyttää myös raportoinnin ominaisuuksia.

Sähköiseen asiakaspalveluun pääset kotisivujemme yläreunasta tai tästä linkistä >

Materiaalien vastaanottopalvelut

Asiakkaan toimipisteellä tapahtuvan kierrätyksen kokonaispalvelun lisäksi Revanssi vastaanottaa kierrätysmateriaalia kahdella paikkakunnalla: Lohjalla ja Porvoossa. Aukioloajat ja ajo-ohjeet löytyvät Yhteystiedot-välilehdeltä.

Tutustu ennen ensimmäisen materiaalikuorman toimittamista yleisiin vastaanottoehtoihimme.

Jätelain edellyttämien jätejakeiden osalta tulee materiaalikuormista olla sähköiset siirtoasiakirjat. Mikäli kuljetusliikkeellä ei ole omaa sähköistä siirtoasiakirjaa, tulee kuorma ilmoittaa Revanssin MaterialPortin kautta. Löydät täältä tarkemmat ohjeet (tulossa pian). 

Mikäli kuljetusliikkeellä ei ole edellytyksiä käyttää sähköistä siirtoasiakirjajärjestelmää, voi yksittäisten kuormien osalta tulostaa Revanssin valmiin siirtoasiakirjapohjan, jonka huolellinen täyttäminen nopeuttaa asiointiasi vastaanottopisteellä. Tällöin kuormasta veloitetaan siirtoasiakirjan täyttömaksu.

Tarkista Revanssin vastaanottamien materiaalien lajitteluohjeet alta. HUOM! Vastaanotettavat materiaalilaadut vaihtelevat vastaanottopisteittäin. 

Kysy lisätietoa Revanssin pisteissä vastaanotettavista materiaaleista asiakaspalvelustamme puh. 010 338 8670 tai asiakaspalvelu@revanssi.fi.