14.5.2019

Revanssi Oy:n johtamisjärjestelmä sertifioitu ISO 9001:2015 ja ISO 14001:2015 -standardien mukaisesti

Revanssi Oy:lle on myönnetty sertifikaatit, joiden mukaan organisaation johtamisjärjestelmä täyttää laadunhallintajärjestelmää koskevan standardin ISO 9001:2015 ja ympäristöjärjestelmää koskevan standardin ISO 14001:2015 vaatimukset. Sertifikaatit on myöntänyt toukokuussa 2019 Kiwa Inspecta.

Revanssille sertifikaatit merkitsevät sitä, että toimintamme on jo nyt laadukasta ja otamme ympäristön huomioon eri osa-alueillamme. Sertifikaattien myötä meidän on myös mahdollista kehittyä yrityksenä pitkäjänteisesti. Johtamisjärjestelmän perusajatuksena on jatkuva parantaminen, josta pidämme huolta säännöllisesti järjestettävien sisäisten ja ulkoisten auditointien kautta.

Asiakkaille sertifioitu johtamisjärjestelmä on tae toimintamme luotettavuudesta, vastuullisuudesta ja läpinäkyvyydestä. Se myös osoittaa, että toimimme organisaationa kunnianhimoisesti ja haluamme vastata asiakkaidemme tuotteita ja palveluja koskeviin odotuksiin ja vaatimuksiin. Yrityksessämme koko henkilöstö on sitoutunut toiminnan jatkuvaan kehittämiseen.

kiwa.png