4.4.2019

Revanssi hakee asiakaspäällikköä

Haemme nyt Etelä-Suomen alueelle asiakaspäällikköä.

Toimit luontevasti teollisuuden ja kierrätyksen sekä jätehuollon ja ympäristöpalveluiden parissa. Tehtävässäsi vastaat palvelumyynnin kannattavasta kasvattamisesta ja materiaalien hankinnasta. 

Tulet toimeen niin päättäjien kuin käytännön tekijöidenkin kanssa. Toimit asiantuntijana ja neuvottelet sujuvasti sekä pienyrittäjien että suuryritystenkin kanssa. Pidät huolta jatkuvasta uusasiakashankinnasta ja toimit aktiivisesti olemassa olevien asiakkaiden parissa.

Toivomme sinulta vähintään alempaa korkeakoulututkintoa sekä avointa ja yhteistyökykyistä toimintatapaa. Sinulla on aikaisempaa kokemusta b-to-b ratkaisumyynnistä mieluiten kierrätyksen, logistiikan ja/tai jätehuollon saralta. Olet aktiivinen ja nautit haasteista. Omaat positiivisen asenteen ja työskentelet pitkäjänteisesti. Edellytämme englannin kielen taitoa. Materiaalituntemuksesta on sinulle etua.

Sinua odottaa mielenkiintoinen ja monipuolinen tehtäväkokonaisuus ammattitaitoisessa ja tiiviissä työyhteisössämme.

Rekrytointi toteutetaan yhteistyössä JobGo:n rekrytointikonsultti Jonna Salesvuon kanssa. Jos sinulla on tehtävää koskevia kysymyksiä niin voit olla yhteydessä Jonnaan ma 8.4. klo 12 - 14, ke 10.4. klo 9 - 12 tai jonna.salesvuo@jobgo.com.

Haethan tehtävää viimeistään 12.4.2019. Käsittelemme hakemuksia jo hakuajan kuluessa, joten paikkaa kannattaa hakea mahdollisimman pian.